Voeg woord bij daad

Contact met Bschrijft.

Wanneer je net voor jezelf bent begonnen, of juist wanneer je al jaren bezig bent, kan het verstandig zijn een communicatieadviseur in te schakelen. Die kan je namelijk adviseren over de beste manieren om jezelf te presenteren of helpen met het formuleren van de basisprincipes van je onderneming.

Het is dan belangrijk dat je het goed kan vinden met je communicatieadviseur. Hij of zij geeft woorden en vorm aan jouw gedachten; dat moet passen.


Waarvoor kun je contact opnemen?

Ik  ben begonnen met Bschrijft omdat ik ondernemers graag help met allerlei communicatievraagstukken. Daarnaast ben ik tekstschrijver en heb ik ervaring met het maken van websites. Mijn inbreng kan daarom heel verschillend en compleet zijn! 

Als je denkt dat ik jou kan helpen als communicatieadviseur of tekstschrijver, dan spreek ik graag een keer met je af. Even kennismaken. Kost niks, en je wordt er altijd iets wijzer van!

reviews

Reviews.

Zowel als zelfstandige als in loondienst heb ik met talloze leuke, getalenteerde en enthousiaste mensen mogen werken. Dit is wat zij over mij zeggen.

No-nonsens, scherp en origineel als professional en verder gewoon een heel leuk mens. Ik doe heel graag zaken met haar want dan weet ik dat het resultaat echt goed is.

Roland van der Heijden

Zaken doen.

Als we zaken doen is het handig dat je een paar dingen van me weet:

 

Handelsnaam: Bschrijft

KvKnr. 75400421

Btw-ID: NL001888827B74

Daarnaast moet je weten dat ik ook in loondienst ben. Dat betekent dat ik als zelfstandige parttime beschikbaar ben. Kleine klusjes kan ik altijd wel op korte termijn oppakken, maar voor grote projecten kan het nodig zijn op tijd te plannen.

Kopje koffie.

De beste ideeën en de mooiste avonturen beginnen met een kopje koffie en een goed gesprek. Neem gerust contact met me op om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Bschrijft Communicatieadviseur