Wie schrijft

De beste ideeën en de mooiste avonturen beginnen met een kopje koffie en een goed gesprek. Neem gerust contact op om te kijken of bschrijft iets voor je kan betekenen.

Waarom

Wanneer je net voor jezelf bent begonnen, of juist wanneer je al jaren bezig bent, kan het verstandig zijn een communicatieadviseur in te schakelen. Die kan je namelijk adviseren over de beste manieren om jezelf te presenteren of helpen met het formuleren van de basisprincipes van je onderneming.

Het is dan belangrijk dat je het goed kan vinden met je communicatieadviseur. Hij of zij geeft woorden en vorm aan jouw gedachten; dat moet passen.

Over mij

Ik ben begonnen met bschrijft omdat ik ondernemers graag help met allerlei communicatievraagstukken. Daarnaast ben ik tekstschrijver en heb ik ervaring met het maken van websites. Mijn inbreng kan daarom heel verschillend en compleet zijn! 

Als je denkt dat ik jou kan helpen als communicatieadviseur of tekstschrijver, dan spreek ik graag een keer met je af. Even kennismaken. Kost niks, en je wordt er altijd iets wijzer van!

KvKnr. 75400421

Btw-ID: NL001888827B74