Curriculum

Mijn naam is Bregje van Wetten. Vrienden en collega’s noemen mij B. Ik ben getrouwd en moeder van 3 geweldige kinderen. 

Ik zeg wat ik denk. Je weet daarom meteen wat je aan me hebt. Tegelijkertijd ben ik servicegericht en hulpvaardig, sociaal empathisch, doelgericht en pragmatisch!  ‘Hands on’ dus, met een vleugje humor als dat kan.

Drie dagen per week werk ik (in vast dienstverband) voor een organisatie en daarnaast parttime als zelfstandig ondernemer. Ik hou van die dynamiek en de diverse ervaring die ik op deze manier opdoe. Elke dag ontmoet ik nieuwe, interessante mensen van wie ik leer en door wie ik geïnspireerd raak.

Mijn cv biedt een overzicht van werkervaring in vaste dienst. Voor werkervaring als zelfstandigondernemer verwijs ik graag naar mijn portfolio.

Skills

  • Indesign
  • Photoshop
  • WordPress
  • Office 365 (word, Excel, Sharepoint, Teams, Planner etc.)
  • Social media

Wat anderen over mij zeggen

Werkervaring

Communicatieadviseur

Summa College 
juli 2021 – heden

Op 1 juli ben ik aangesteld als Communicatieadviseur Strategisch Platform bij Summa College. Daar ondersteun ik het College van Bestuur en een gremium van directeuren en adviseurs in communicatie rondom de strategie ‘Summa2025’. Summa heeft grootse ambities! Het werk biedt dan ook elke dag nieuwe uitdagingen. Ik heb er onder andere een digitaal platform ontwikkeld waar alle stakeholders (medewerkers, studenten, bedrijven, samenwerkingspartners etc.) de ontwikkelingen in die strategie kunnen volgen.

Communicatieadviseur

Bijzonder Jeugdwerk 
januari 2021 – juli 2021

Als communicatieadviseur bij Bijzonder Jeugdwerk ging mijn aandacht  vooral uit naar interne communicatie en de ontwikkeling van o.a. een nieuw intranet. Bijzonder Jeugdwerk zat in een transitiefase (i.v.m. een aanstaande fusie). Het was mijn verantwoordelijkheid om samen met de adviseurs van zusterorganisaties draagvlak te creëren onder medewerkers en de staf te faciliteren op het gebied van communicatie tijdens deze belangrijke verandering.

Communicatieadviseur Regio

Lumens
september 2018 – december 2020

Bij Lumens voerde ik alle voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van marketing en communicatie voor de 21 regiogemeenten waar opdrachten worden uitgevoerd. Ik ondersteunde medewerkers en Management Team door strategisch en inhoudelijk communicatieadvies te geven en voerde dat advies ook mee uit. 

Communicatieadviseur Jeugd Veilig Verder

Lumens | Jeugd Veilig Verder
september 2017 – heden

Ik ben in 2017 door Lumens aangenomen om als marketing en communicatieadviseur aan de slag te gaan voor dochteronderneming Jeugd Veilig Verder. Inmiddels is de coöperatie ontbonden en maakt Jeugd Veilig Verder geen deel meer uit van Lumens. Sinds de ontbinding ben ik als zelfstandig ondernemer betrokken bij alle marketing en communicatie van Jeugd Veilig Verder. Ik beheer de website, verzorg foldermateriaal en ontwikkel elk jaar een jaarverslag in de vorm van een magazine.

Content Marketeer / Copywriter

BZTRS | Abacus BV
maart 2017 – september 2017

Voor BZTRS, onderdeel van o.a. Abacus BV, ben ik aangenomen om de communicatie en website van deze start-up mee vorm en inhoud te geven. In een enthousiast team van jonge marketeers heb ik de website mee ontwikkeld.

Marketing en communicatie manager

Internetwerk
april 2013 – september 2017

Internetwerk is een fullservice internetbureau dat websites en webshops ontwikkelt voor met name MKB. Ik heb hier allerlei werkzaamheden uitgevoerd, van sales tot helpdesk en van contentspecialist tot marketing en communicatiemanager.

Teamleider Marketing & support

Parade Technologies
maart 2012 – april 2013

Bij Parade Technologies BV heb ik gewerkt als teamleider marketing & support. Naast reguliere marketing en communicatiewerkzaamheden met betrekking tot het onderhoud van platform Winkelparade.nl onderhield ik alle contacten met klanten en stuurde ik collega marketeers en stagiaires aan. In april 2013 is Parade Technologies overgegaan in Internetwerk.

Daarvoor…

Diversen
1999 – 2012

Na mijn opleiding Journalistiek en Voorlichting heb ik diverse baantjes gehad. Van administratief medewerker bij een bouwbedrijf tot verkoopster/adviseuse in een hoogsegment damesmodezaak. Ook heb ik ruime ervaring opgedaan in de horeca, als bediening en leidinggevende. Hoewel ik dit allemaal met veel passie en plezier heb gedaan heb ik uiteindelijk, in het verlengde van mijn opleiding, mijn draai gevonden in marketing en communicatie.  

De sales skills, flexibiliteit, het doorzettingsvermogen en de mensenkennis die ik heb opgedaan tijdens mijn vorige banen helpen mij nog elke dag om mijn werk goed te doen!

Opdrachtgevers

Zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijver

Bschrijft
juli 2018 – heden

In juli 2018 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik náást mijn vaste baan, in goed overleg met mijn werkgever als zelfstandig ondernemer gestart met Bschrijft. Intussen heb ik daar al mooie opdrachten voor kunnen uitvoeren. Werken als zelfstandige geeft mij energie. De diversiteit van de opdrachten houdt me scherp en creatief.  Daarnaast vind ik het erg prettig om in vast dienstverband te werken. De wisselwerking biedt tegelijkertijd rust en uitdaging.

Opleiding

Academie voor Journalistiek & Voorlichting (HBO)

Fontys Tilburg
1999 – 2004

Ik heb 4 jaar voltijd ( en 2 jaar deeltijd) gestudeerd aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg met als afstudeerrichting Radiojournalistiek. Hier heb ik aantoonbaar alle studiepunten behaald, maar ben door omstandigheden niet afgestudeerd. 

HAVO

Dr. Knippenbergcollege
1994 – 1999

Cursus Indesign

Art and the City
Maart 2019

Google Analytics Qualified Individual

Google
Mei 2015