Voeg woord bij daad

Mijn diensten.

Je kunt bij mij terecht voor zeer uiteenlopende communicatievraagstukken. Mijn kracht zit in het feit dat ik kan helpen bij het bedenken én uitvoeren ervan. Om je een idee te geven staat hieronder wat uitgebreider beschreven waar je me voor kunt inschakelen.

Strategisch advies & uitvoering

Schrijven & creëren

Interne & externe campagnes

Strategisch advies & uitvoering

Zicht op het doel

Ik krijg vaak de vraag om een specifiek product te produceren. Bijvoorbeeld: een website bouwen, een folder ontwikkelen, een beleidsplan schrijven.. Op zich mooie opdrachten! Maar ik zou mezelf niet zijn als ik niet altijd even met je terug zou  kijken naar het doel wat je wenst te bereiken. 

Daarom beginnen al mijn opdrachten met een goed gesprek. Dan weet ik wat de bedoeling is en kan meedenken over een passend product. 

Communicatieplan 

Ik adviseer vanuit mijn expertise welke middelen je kunt inzetten om je doel te bereiken en bekijk de mogelijkheden om die binnen of buiten jouw bedrijf aan te spreken. Ik klim op de stoel van jouw klant, opdrachtgever of samenwerkingspartner en spar met jou over inhoud en ambities. Ik ben je kritische blik en je rechterhand! Zodra we helder hebben waar we voor gaan werk ik het voor je uit in een communicatieplan. 

Uitvoering

Wanneer duidelijk is wat er moet gebeuren start ik met de uitvoering. Veel kan ik zelf! En voor overige dingen ga ik de samenwerking aan met jouw eigen medewerkers en partners, of met de specialisten uit mijn netwerk. In elk geval komt het voor elkaar.

Schrijven & creëren

Voor alles is een woord

De vertaalslag maken van jouw gedachten naar woorden op papier (of scherm) is mijn uitdaging. Niet voor niets is mijn slogan ‘voeg woord bij daad’! Jij doet, laat mij maar beschrijven.

Teksten voor op je website, folder of brochure zijn aan mij wel besteed. Maar ook blogs, formele brieven, beleidsdocumenten, jaarverslagen en sollicitatiebrieven tover ik met liefde en plezier uit mijn pen. Mijn stijl en kracht zitten in eenvoud en duidelijkheid. Liever geen wollige verhalen of moeilijke woorden, maar krachtige taal die iedereen begrijpt. 

Maar beelden zeggen soms meer..

De synergie tussen tekst en beeld is groot. De combinatie van compositie, kleur en inhoud maakt in mijn ogen een effectief en mooi geheel. Om die reden ben ik mezelf de laatste jaren steeds meer gaan bemoeien met vormgeving. Ik heb ervaring met Photoshop en Indesign en bouw het liefst zelf websites. 

Interne & externe campagnes

Hoe verkoop je ijs aan ijsberen?

Je kunt nog zo’n goede ideeën of producten hebben, als niemand ze begrijpt of ervan weet komt er niets van terecht. Ik noem mezelf geen marketeer maar wanneer je communiceert met als doel iets te verkopen is dat natuurlijk wel marketing. En niet alleen producten, óók goede ideeën moeten worden ‘verkocht’. 

Ik hou ervan mee te denken hoe je jouw doelgroep bewust maakt van een goed product of idee. Dat doe ik vanuit mijn expertise als communicatieadviseur en tekstschrijver. Mijn achtergrond in sales helpt me te verplaatsen in jouw klant waardoor ik zowel interne als externe campagnes kan neerzetten die aandacht wekken. 

Merkstrategie

Marketing is vaak gericht op verkoop aan externen. Maar de beste verkoop komt mijns inziens van binnenuit. De mensen die bij jou werken zijn je grootste ambassadeurs en dus van grote waarde voor jouw organisatie. Een goed werkgeversmerk (employer brand) zorgt ervoor dat je de juiste mensen aantrekt. 

Alsje een leuke klus voor me hebt, neem dan gerust contact met me op.

reviews

Reviews.

Zowel als zelfstandige als in loondienst heb ik met talloze leuke, getalenteerde en enthousiaste mensen mogen werken. Dit is wat zij over mij zeggen.

Ik ken Bregje als een hele goede communicatieprofessional. Haar manier van communiceren is duidelijk, to the point en waar mogelijk met veel humor doorspekt. Bregje heeft hart voor haar werk en heeft veel oog voor kwaliteit.

Hanneke Streutker

HR Manager bij Royal Swinkels Family Brewers

Contact.

De beste ideeën en de mooiste avonturen beginnen met een kopje koffie en een goed gesprek. Neem gerust contact met me op om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Bschrijft Communicatieadviseur