Voeg woord bij daad
Bregje van Wetten | Bschrijft

Over Bschrijft.

Mijn naam is Bregje van Wetten. Vrienden en collega’s noemen mij B. Ik ben getrouwd en moeder van 3 geweldige kinderen. Ik werk deels in loondienst en daarnaast kun je mij inhuren als communicatieadviseur en tekstschrijver.

Ik zeg wat ik denk. Je weet daarom meteen wat je aan me hebt. Tegelijkertijd ben ik servicegericht en hulpvaardig, sociaal empathisch, doelgericht en pragmatisch!  ‘Hands on’ dus, met een vleugje humor als dat kan.

Wat ik doe.

Ik voeg woord bij daad!

Mijn passie is schrijven. Ik heb me voorgenomen óóit een boek te schrijven.. Maar voorlopig niet.

Momenteel gaat mijn aandacht uit naar communicatie en marketing in brede zin. Ik adviseer organisaties hoe zij communicatie en marketing het beste kunnen inzetten om het doel te bereiken. Maar alleen iets bedenken is niet aan mij besteed. Ik voer graag mee uit!

Geschiedenis

Een opleiding journalistiek, een cursus Indesign en jarenlang freewheelen met Photoshop hebben ertoe geleid dat ik ook kan produceren wat ik bedenk. Van concept en tekst tot vormgeving dus. Ik ben overigens geen designer, maar wel bekend met de basisprincipes en programma’s van het vak. Op basis van bestaande huisstijl creëer ik zodoende webpagina’s, brochures, campagnes en nog veel meer.

De afgelopen jaren heb ik aardig wat ervaring opgedaan op het gebied van marketing en communicatie. Eerst bij een online marketing bureau (full service) en later  bij een jeugdbeschermingsorganisatie en een welzijnsorganisatie waar ik meer offline ervaring heb opgedaan. Tussendoor doe ik opdrachten voor ondernemers (hoofdzakelijk MKB) en schrijf ik onder andere columns en nieuwsberichten als vrijwillig redactielid van een buurtkrant.   

Samenwerken

Hoewel ik graag zelfstandig werk, schakel ik waar nodig professionals in. Ik heb goede contacten met webbouwers, online marketeers, seo & sea specialisten, grafisch vormgevers en fotografen. Samen komen we tot mooie producten!

reviews

Reviews.

Zowel als zelfstandige als in loondienst heb ik met talloze leuke, getalenteerde en enthousiaste mensen mogen werken. Dit is wat zij over mij zeggen.

Bregje is een zeer prettig en bevlogen vrouw! Ze communiceert open en eerlijk. Daarnaast is ze betrouwbaar en representatief. Een echt visitekaartje voor ieder bedrijf!

Jos van der Hulst

Eigenaar De Klerk interieurbeplanting

Bregje is een vrouw met (origineel) oog voor detail, zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen. Ze maakt doordachte keuzes die uitgebreid worden onderbouwd. Ze acteert met gevoel voor haar omgeving, en blijft daarbij dicht bij zichzelf. Niet in de minste plaats schakelt Bregje snel tussen verschillende niveaus, en heeft ze humor. Wat mij betreft een aanwinst voor elke omgeving.

Martien Aerts

Manager HR GGzE

Contact.

De beste ideeën en de mooiste avonturen beginnen met een kopje koffie en een goed gesprek. Neem gerust contact met me op om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Bschrijft Communicatieadviseur